Sphinx Badkamerboek app

Het Sphinx Badkamerboek is nu ook beschikbaar als app voor de iPad en Android. Ontdek alle stijlen van onze badkamercollecties en vind inspiratie voor de renovatie of bouw van uw toilet en badkamer.

Het Sphinx Badkamerboek is nu ook beschikbaar als app voor de iPad en Android. Ontdek alle stijlen van onze badkamercollecties en vind inspiratie voor de renovatie of bouw van uw toilet en badkamer. Sphinx biedt een ruime keus uit verschillende badkamerconcepten, in verschillende stijlen en designs. Alle elementen binnen een concept zijn perfect op elkaar afgestemd voor een harmonieus totaalbeeld.

Wie op zoek is naar wat kleinere veranderingen binnen een bestaande badkamer, vindt eveneens volop inspiratie. Met veel keuze en mogelijkheden helpt de app om de producten en oplossingen te vinden die exact voldoen aan de wensen. De app biedt inspiratie en praktische oplossingen en biedt de gebruiker optimaal gebruiksgemak. Grote, sfeervolle foto’s geven een goed beeld van de mogelijkheden voor het inrichten of renoveren van de badkamer.

De app is interactief, voor snel en eenvoudig zoeken en is offline te gebruiken. Wanneer een nieuwe catalogus beschikbaar is krijg de gebruiker automatisch een melding.