Home 13 april 2018

Sphinx Acanto

Hoe gebruiken mensen de badkamer? Hoeveel handdoeken bewaren ze er? Hoeveel apparaten? Onze specialisten weten het. We gebruikten die kennis bij het ontwerp van onze nieuwste badkamerserie, Sphinx Acanto.

Opbergruimte voor iedereen

De Sphinx Acanto badkamermeubels bieden een grote capaciteit aan opbergruimte. Strak georganiseerd en flexibel, u kunt er eindeloos mee combineren. Daarnaast heeft de Sphinx Acanto serie allerlei innovatieve oplossingen, waarmee u slimmer om kunt gaan met de opbergruimte. Met Sphinx Acanto valt alles op zijn plaats.


Dit is geen badmeubel ...

De apothekerskast is één van de innovatieve oplossingen van de Sphinx Acanto serie. Deze kast biedt u maximale opbergruimte die minimale plek inneemt. Daarnaast kan hij dienen als room divider voor meer intimiteit op het toilet. De transparante zijkanten van de schappen zorgen voor overzicht.

Alles binnen handbereik

De spiegelkast van Sphinx Acanto zit vol slimme vondsten. Zoals verplaatsbare aflegplateaus die ruimte bieden voor allerlei kleinere toiletartikelen. Daarbij zorgen de indirecte verlichting en vergrotingsspiegel voor een perfect zicht.

Meubels voor elke behoefte

De verschillende wastafelonderkasten, hoge kasten, zijkast, bovenkast en spiegelkast kunnen op elke manier worden gecombineerd, passend bij de grootte van uw badkamer en uw behoeften. Zo is de Sphinx Acantobadkamerserie voor iedereen anders.

Flexibele bergruimte

U kunt de aflegplateus op het magnetische bord in een handomdraai verplaatsen. Zo hebt u altijd handige bergruimte binnen handbereik.